Jeg accepterer
75 64 15 52

Din kompetente samarbejdspartner siden 1997

Virksomheden startede oprindeligt i 1997, hvor far og søn etablerede B og P Elinstallation i fællesskab. I forbindelse med et generationsskifte i 2016 blev firmaet til B & P El ApS, og i dag er det sønnen Thomas Berg, der har og kører firmaet.

Dengang som i dag er det høj kvalitet, faglig stolthed og ikke mindst en ekstraordinær kundeservice, der er i fokus. Med B & P El ApS som din samarbejdspartner er du derfor ikke kun sikret et tilfredsstillende og 100 % gennemført resultat, men også en behagelig dialog og tryg proces.

Faglig stolthed garanterer dit resultat

Jeg, Thomas Berg, har altid haft en stor faglig stolthed, som stråler igennem i mit arbejde. Netop når det gælder elinstallationer og andet el-arbejde, er det alfa og omega, at man tager tingene seriøst og ikke bare hopper over, hvor gærdet er lavest. Jeg går ikke efter at lave den nemmeste løsning, men den rigtige. Den finder jeg frem til i fællesskab med mine kunder, da jeg tror på, at en tæt dialog og et øget fokus på kundens behov er vejen til et perfekt resultat.

Uanset kunden og opgaven går jeg altid til arbejdet med 100 % seriøsitet og grundighed.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Din lokale elektriker og elinstallatør

Jeg er uddannet elektriker og elinstallatør og bor i Rask Mølle lidt uden for Horsens. Jeg udfører opgaver for både private og erhvervskunder i både Horsens, Århus og Kolding. Men jeg sætter også stor pris på lokalsamfundet og hjælper gerne dem, der er lige omkring mig. Min søn spiller på det lokale fodboldhold, og det har jeg støttet gennem mit firma ved at sponsorere nye holdtrøjer. Med andre ord er jeg din lokale elektriker, der sætter en ære i at hjælpe dem lige omkring mig.

B &P El ApS er din erfarne og kompetente samarbejdspartner inden for el og data. Vi hjælper både private og erhverv med elinstallationer, belysning, alarmsystemer og videoovervågning med fokus på kvalitet, sikkerhed og god service.

Veluddannet og autoriseret elektriker med fokus på kvalitet, sikkerhed og service

Vi kører i Århus, Horsens, Kolding og omegn