Jeg accepterer
75 64 15 52

Almindelige elinstallationer og traditionelt el-arbejde

Som autoriserede elektrikere og elinstallatører har vi både kompetencer og viden til at udføre almindelige elinstallationer i danske hjem og virksomheder. Vi har gennem tiden varetaget utrolig mange af de klassiske opgaver inden for vores felt, og kan derfor tilbyde effektiv løsning af de fleste problemer og udfordringer med el.

Ud over at udføre elinstallationer i private hjem og virksomheder, står vi også gerne for entrepriseopgaver i forbindelse med ny-, til- og ombygning. Derudover tilbyder vi løbende service og vedligeholdelse samt tjek af elinstallationer.

Vi er også rigtig gode til belysning

Ud over almindelige elinstallationer kan vi også hjælpe både private og erhverv med at finde og opsætte den helt rigtige form for belysning. Hvad enten det gælder indendørs belysning, fx på kontoret, eller udvendig belysning, har vi stor og brugbar erfaring at trække på, og vi leverer altid det ønskede resultat med fokus på både design og sikkerhed. Hvis du har brug for inspiration eller hjælp vedrørende belysning, er vi derfor et godt valg.

Vi har 100 % styr på lovgivning om elinstallationer

El er et dynamisk felt, der hele tiden udvikler og ændrer sig. I forbindelse med at større dele af vores liv bliver elektroniske, bliver kravene til almindelige elinstallationer også større og større - både hvad angår placering, funktionalitet og ikke mindst design.

Vi er eksperter på området og deler gerne ud af vores viden. Med os som din samarbejdspartner har du en professionel fagmand, der har styr på både lovgivning, muligheder og udvikling inden for alt, hvad der har med el at gøre. Den tætte dialog mellem kunde og elektriker, der skaber tillid og tryghed i hele processen, er altid i fokus hos os. Hvis du vil være sikker på, at alt er i orden, og at du får mest muligt ud af dine elinstallationer, så er vi det rigtige valg som din kompetente elektriker og elinstallatør.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Har du brug for hjælp til en el-opgave?

Vi skræddersyr vores løsninger til den enkelte kunde. Vi tilbyder vores hjælp til både private og erhverv og varetager el-opgaver i både stor og mindre skala.

Hvis du eller din virksomhed har brug for kompetent hjælp til løsning af et problem, er du altid mere end velkommen til at kontakte os og fortælle mere om netop din opgave. Så gør vi, hvad vi kan, for at sikre dig effektiv hjælp og et tilfredsstillende resultat.

B &P El ApS er din erfarne og kompetente samarbejdspartner inden for el og data. Vi hjælper både private og erhverv med elinstallationer, belysning, alarmsystemer og videoovervågning med fokus på kvalitet, sikkerhed og god service.

Veluddannet og autoriseret elektriker med fokus på kvalitet, sikkerhed og service

Vi kører i Århus, Horsens, Kolding og omegn