Jeg accepterer
75 64 15 52

Effektive og sikre datainstallationer

Med en driftssikker og hurtig dataløsning sikrer du både data og produktion mod driftsforstyrrelser. Vi har stor erfaring med kommunikations- og dataanlæg for især virksomheder i Horsens og omegn. Derfor kan vi tilbyde dataløsninger, hvor alt er optimeret og sikret fra start til slut. Det sikrer dig en nemmere, billigere og ikke mindst sikker drift af datanetværket i både virksomheder og private boliger.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Effektive og grundige løsninger

Vi leverer ikke andet end 100 % gennemførte dataløsninger. Lige fra vi måler op, lægger rør og trækker kabler til vi gennemtester det endelige system, har vi fokus på grundighed og sikkerhed i vores arbejde.

Fordelen ved en effektiv dataløsning er nemlig, at den skal sikre driften og beskytte mod tabte data. Derfor tilbyder vi effektive og gennemtestede resultater, hvor både serviceniveau og kvalitet er i top.

B &P El ApS er din erfarne og kompetente samarbejdspartner inden for el og data. Vi hjælper både private og erhverv med elinstallationer, belysning, alarmsystemer og videoovervågning med fokus på kvalitet, sikkerhed og god service.

Veluddannet og autoriseret elektriker med fokus på kvalitet, sikkerhed og service

Vi kører i Århus, Horsens, Kolding og omegn