Jeg accepterer
75 64 15 52

Skab mere sikkerhed i privatboligen og virksomheden

Den moderne teknologi giver mange muligheder - ikke mindst for at øge sikkerheden i både private hjem og virksomheder. Ved hjælp af højteknologisk udstyr kan man sikre sig mod uvelkomment besøg og ubudne gæster. Alarmsystemer er en populær løsning hos både private og erhverv, og vi har stor erfaring på området.

Få det rigtige alarmsystem

Vi tilbyder fulde løsninger, hvor vi hjælper dig med at udvælge det rigtige alarmsystem, montere det og ikke mindst vedligeholde det løbende. Vi opsætter alarmsystemer, som ikke er tilknyttet en alarmcentral, men som giver dig besked via sms eller opkald, så snart der er aktivitet. Det sikrer dig en driftssikker og pålidelig løsning, så du kan sove trygt om natten.

Kombiner med videoovervågning

Alarmsystemer kan i dag utrolig mange ting - og kan bl.a. kombineres med videoovervågning.

Videoovervågning giver helt nye muligheder og fordele, da man kan fange ubudne gæster på kamera og bruge videomaterialet til fx at anmelde seancen til politiet. Det giver samtidig ekstra sikkerhed og kan have en forebyggende effekt på indbrud og hærværk. Vi kan koble videoovervågning og alarmsystem sammen, sådan at du får besked på din telefon, hvis kameraet skulle opfange noget.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Vi matcher løsningen til dig

Er du i tvivl om, hvorvidt alarmsystemer og videoovervågning er noget for dig? Vi tilpasser vores løsninger til den enkelte kunde og deler gerne ud af vores viden og erfaring på området. Det sikrer, at vi i fællesskab kan finde den løsning, der matcher dine ønsker og behov på bedste vis. Samtidig stiller vi vores ekspertise til rådighed, hvilket garanterer et 100 % sikkert og pålideligt resultat, som skaber ekstra sikkerhed i både privathjem og virksomheder.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om mulighederne!

B &P El ApS er din erfarne og kompetente samarbejdspartner inden for el og data. Vi hjælper både private og erhverv med elinstallationer, belysning, alarmsystemer og videoovervågning med fokus på kvalitet, sikkerhed og god service.

Veluddannet og autoriseret elektriker med fokus på kvalitet, sikkerhed og service

Vi kører i Århus, Horsens, Kolding og omegn